Schilderij

Dit schilderij is in 2015 gemaakt door Naomi van Cleef die mij destijds het volgende mailde:

Ik was nog maar net 5 en toen had ik al mijn A, B en C-zwemdiploma’s. Daarna wilde ik graag op jazzballet en judo. Bij de eerste sport moest ik nog minstens een jaar wachten tot ik oud genoeg was om mee te mogen doen en bij judo werd ik op de wachtlijst geplaatst.

Op de basisschool hoorde ik via via dat er kindjes gezocht werden om bij ZC de Vuursche te komen zwemmen en met een bal spelen. Zo kwam ik bij de Donderkopjes terecht. Hier heb ik Mariska ontmoet en tot mijn elfde is zij mijn trainster en coach geweest. Door haar enthousiasme en inzet werden we een team en leerden we spelenderwijs de regels van waterpolo.

Ik ben nu 13 jaar en speel nog steeds enthousiast waterpolo. Daarnaast judo ik ook al die jaren met veel plezier. Een paar jaar geleden ben ik gaan schilderen en tekenen. Mariska wist van mijn hobby en heeft mij gevraagd om voor haar een schilderij en tekeningen te maken voor Speltherapie-Baarn. Ik ben natuurlijk heel trots dat ik door Mariska gevraagd ben. Ze is in al die jaren mijn voorbeeld en vriendin geweest.

Heel veel succes met de speltherapie. Ik weet zeker dat deze kindjes ook van je zullen houden.

Naomi

Huilt uw kind veel?
Neem vrijblijvend contact op met Speltherapie-Baarn.